Uit welke refurbished iPads kan ik kiezen?

De Duurzame Cadeaukaart kan gebruikt worden voor de aankoop van een refurbished iPad. Zo hoeft u geen energievretende computer te kopen. Met de Duurzame Cadeaukaart krijgt u een korting van € 50,-. Deze dient u voor de aankoop aan te vragen. Klik hier om de Duurzame Cadeaukaart aan te vragen.

Renewd Apple iPad 5 (2017) 32 GB wifi (Grijs)

Renewd Apple iPad 5 (2017) 32 GB wifi (Grijs)

Renewd is het kwaliteitsmerk voor gebruikte Apple producten. De toestellen bevatten 100% originele Apple onderdelen en worden gecontroleerd op 83 kritieke punten door een Apple Service Provider. De toestellen zijn in perfecte technische conditie en worden voorzien van de nieuwste software. Ook maak je gratis gebruik van de pick-up en retour garantieservice. Renewd staat voor duurzaamheid. Met de keuze voor Renewd geef je deze elektronica een tweede leven en belanden ze niet als e-waste. Renewd toestellen worden geleverd in eigen duurzame verpakking inclusief 2 jaar garantie. Iedere iPad van Renewd is gelabeld met het Keurmerk Refurbished.

U kunt uw iPad uitzoeken en bestellen in de winkel. Bekijk de deelnemende winkels waar u terecht kunt. Wilt u telefonisch advies? Neem dan contact op met BCC op via onderstaande knop.

Andere refurbished iPad gezien?

U kunt bij een winkel van BCC Den Haag of Zwennes het tegoed op de Duurzame Cadeaukaart ook direct inwisselen voor een andere refurbished iPad die aan de voorwaarden voldoet.

U kunt ook de zuinige refurbished iPad bij een andere winkel aanschaffen. Hoe werkt dit?

  1. U vraagt eerst een offerte aan voor de refurbished iPad die aan de voorwaarden voldoet.
  2. De offerte stuurt u naar [email protected] ter akkoord.
  3. Na akkoord, kunt u zelf de refurbished iPad aanschaffen. U moet deze dus zelf voorschieten.
  4. Na aanschaf stuurt u de factuur met betaalbewijs en uw IBAN weer naar [email protected]
  5. Binnen 2 weken ontvangt u het kortingsbedrag gestort op uw bankrekening.